Almahír

Hírek az Apple háza tájáról, olyasvalakitől, akinek azért halvány fogalma van a dolgokról.

Címkék

BeszéljükMac

Nincs megjeleníthető elem

MacNN

Nincs megjeleníthető elem

Daring Fireball

Nincs megjeleníthető elem

Ars Technica Infinte Loop

Nincs megjeleníthető elem

AppleInsider

Nincs megjeleníthető elem

iTunes 7.7: távirányítás iPhone-nal, alkalmazások

2008.06.28. 14:44 - Pók

Címkék: itunes iphone ipod touch

A MacRumors.com (kivételesen önállóan) talált pár érdekességet a jelenleg béta-fázisban lévő iTunes 7.7 "Read Me"-fájljában. Először is, az új verzió már képes lesz az iPhone-hoz és iPod touchhoz írt alkalmazások letöltésére az iTunes Store-ból. (Jó kérdés, hogy mi a helyzet azokkal az országokkal, mint pl. hazánk, ahol nincs iTunes Store. Elméletileg semmi akadálya, hogy az ingyenes szoftverletöltések innen működjenek, ehhez azonban meg kellene nyitni az iTunes Store-t, akár ingyenes üzemmódban is… Meglátjuk.)

Másodszor: letölthető lesz az Apple által írt, Remote nevű ingyenes alkalmazás, aminek a segítségével távolról ("otthonunkból bárhonnan") vezérelhetjük a számítógépen futó iTunest. A MacRumors szerint valószínűleg WiFin keresztül.

Érdekes lesz. Mindenesetre ez is az iTunes Store-on keresztül lesz letölthető, már ahonnan...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almahir.blog.hu/api/trackback/id/tr38543386

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Informatika, Internet, WEB 2.0 2008.07.11. 17:14:27

iTunes 7.7: végre Magyarországról is elérhető az iTunes storeVégre! A ma megjelenő iPhone 3G tiszteletére az Apple tegnap már letölthetővé tette az iTunes legújabb változatát, aminek az iTunes Store opcióját már végre Magyarországról is elérhetünk. Sajnos…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása