Almahír

Hírek az Apple háza tájáról, olyasvalakitől, akinek azért halvány fogalma van a dolgokról.

Címkék

BeszéljükMac

Nincs megjeleníthető elem

MacNN

Nincs megjeleníthető elem

Daring Fireball

Nincs megjeleníthető elem

Ars Technica Infinte Loop

Nincs megjeleníthető elem

AppleInsider

Nincs megjeleníthető elem

Olasz és francia iPhone-ok SIM-lock nélkül

2008.07.10. 17:53 - Pók

Címkék: európa árak iphone

Aki mindenképpen szeretne iPhone 3G-hez jutni, és nem riasztja vissza a 100 ezer forint feletti ár, talán érdemes Olaszországban vagy Franciaországban próbálkoznia.

Némi keresés után (köszönet KopaszMercis olvasónknak a tippekért!) sikerült a francia nyelvű CNet-ről előásni azt az egyáltalán nem mai hírt, hogy az Orange július 17-től 509 euróért árulja majd szerződés nélkül az iPhone 3G 8 gigabájtos alapmodelljét. Ehhez még száz eurót kell fizetni a SIM-lock feloldásáért, és így összesen potom 609-ért a mienk lehet egy teljesen szabad, jogtiszta iPhone 3G. (Az 509 eurós verzió továbbra is csak az Orange SIM-kártyáját fogadja el, csak éppen olyan Orange-szerződést választ hozzá a felhasználó, amilyet akar.)

A drágábbik, 16 gigás változat egy százassal még többe kerül majd, azaz mindenestül 709 euróba fog fájni annak, aki ezt a megoldást választja.

Ugyanitt olvashatjuk a még régebbi hírt, miszerint az olaszországi Vodafone 499, ill. 569 euróért fogja árusítani az előfizetés nélküli készülékeket, de SIM-lockról itt nem esik szó. Egyes források azonban azt állítják, hogy a telefon teljesen kártyafüggetlen lesz, a felhasználó a saját számítógépén aktiválhatja majd.

Tessék számolgatni, és indulhat az iPhone-turizmus! Persze mindenki kérdezzen rá minden részletre a kereskedőknél, nehogy itthon derüljön ki, hogy sokszáz eurós levélnehezéket sikerült vásárolnia.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://almahir.blog.hu/api/trackback/id/tr72562557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KopaszMercis 2008.07.10. 18:06:41

VALAKI SEGITSEN MAR NEKEM EGYET BESZEREZNI KONYORGOOOOOOOM :)

Hulye franciak adnak ki mindenkivel egyutt vennek en holnap magamnak a sánzelízén... kurva eletbe..

azt lehagytad hogy az imei-t be kell regisztralni vmi speciko adatbazisba.. azt veletlenul se felejtsek el az iPhone turistak kulonben a frissites utan brick-elve lesznek sztem.. legalabbis valoszinuleg ezert kell... szarl erre kerdezzenek ra mindenkeppen

KopaszMercis 2008.07.10. 18:14:26

ezt persze baszik kirakni a zIndex fooldalra, mert ez (meg az elozo) nem hajp, csak egyszeruen bir ertekes informaciokkal a telefon kapcsan.. az meg kit erdekel

Koshy 2008.07.11. 23:33:59

Sziasztok ha valakinek van info-ja hogy az olasz 3G-k mennek e tutira magyarországon, itteni kártyával az írjon plz.
süti beállítások módosítása