Almahír

Hírek az Apple háza tájáról, olyasvalakitől, akinek azért halvány fogalma van a dolgokról.

Címkék

BeszéljükMac

Nincs megjeleníthető elem

MacNN

Nincs megjeleníthető elem

Daring Fireball

Nincs megjeleníthető elem

Ars Technica Infinte Loop

Nincs megjeleníthető elem

AppleInsider

Nincs megjeleníthető elem

Befellegzett az Amerikából jövő kártyafüggetlen iPhone-oknak?

2008.06.22. 14:24 - Pók

Címkék: apple árak iphone at&t

A jelenlegi iPhone-t Amerikában bárki megvehette egy Apple Store-ban, vagy akár online; aztán ha akarta, szépen "elfelejtette" online megkötni az előfizetői szerződést az AT&T-vel. Ezek után már csak egy szoftveres hack kellett hozzá, hogy a telefont bármilyen szolgáltatóval lehessen használni. Igen sok iPhone-ra várt ez a sors, különböző becslések és adatok szerint ez nagyjából az összes eladott iPhone 30%-át jelentette. Aki tudta, nyilván Amerikából szerezte be a készüléket, hiszen ott volt a legolcsóbb.

Az iPhone 3G-vel ennek a paradicsomi állapotnak nagy valószínűséggel vége lesz. Megszűnik ugyanis az online értékesítés; és a vásárláskor vagy meg kell kötni az előfizetői szerződést, vagy alá kell írni legalább egy ez irányú szándéknyilatkozatot.

John Gruber arra is felhívja a figyelmet Daring Fireball című blogjában, hogy az AT&T-nél általában 175 dollárért ki lehet szállni bármilyen előfizetési szerződésből; amennyiben ez az új iPhone-ra is igaz lesz, némiképp kérdésessé válnak a 325 dolláros ártámogatásról szóló híresztelések.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almahir.blog.hu/api/trackback/id/tr48533610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása