Almahír

Hírek az Apple háza tájáról, olyasvalakitől, akinek azért halvány fogalma van a dolgokról.

Címkék

BeszéljükMac

Nincs megjeleníthető elem

MacNN

Nincs megjeleníthető elem

Daring Fireball

Nincs megjeleníthető elem

Ars Technica Infinte Loop

Nincs megjeleníthető elem

AppleInsider

Nincs megjeleníthető elem

325 dollárt fizet az AT&T az Apple-nek minden telefonért?

2008.06.20. 17:25 - Pók

Címkék: amerika európa iphone állítólag

Yair Reiner, az Oppenheimer elemzője szerint az AT&T minden Amerikában eladott iPhone árából 325 dollárt áll; ez magasabb a mobilszolgáltatók körében általános kb. 200 dolláros hozzájárulásánál. Reiner szerint az AT&T hisz benne, hogy az Apple telefonja új előfizetőket toborozhat a számára, és a felhasználónkénti átlagbevételt is növelheti, ezért a szokatlan "nagylelkűség".

Ezek szerint a telefon 8, ill. 16 gigabájtos modelljéért (a felhasználó által fizetett 199, ill. 299 dollárral együtt) az Apple markát összesen 524, illetve 624 dollár üti.

Főszerkesztőbizottmányunk szerint jó lenne, ha hasonló áron lehetne szolgáltatótól független iPhone-t kapni; egyelőre szerződés nélkül csak az olasz Vodafone jelentett be iPhone 3G-t, 499 és 599 euróért, ami azért sajnos messze nem annyi, még áfával sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almahir.blog.hu/api/trackback/id/tr32531037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása