Almahír

Hírek az Apple háza tájáról, olyasvalakitől, akinek azért halvány fogalma van a dolgokról.

Címkék

BeszéljükMac

Nincs megjeleníthető elem

MacNN

Nincs megjeleníthető elem

Daring Fireball

Nincs megjeleníthető elem

Ars Technica Infinte Loop

Nincs megjeleníthető elem

AppleInsider

Nincs megjeleníthető elem

Új iPhone már egy euróért Németországban

2008.06.17. 01:41 - Pók

Címkék: európa iphone

Amennyire sikerül kihámozni a Reuters híréből, a T-Mobile Németországban egy euróért fogja árusítani az olcsóbbik, 8 gigabájtos iPhone 3G modellt július 11-től. Persze csakis akkor, ha az ember legalább a 69 eurós havi előfizetési díjcsomagot választja hozzá. A legolcsóbb díjcsomag 29 euró lesz, ha valaki erre fizet elő, a telefonért 170 eurót kell majd fizetnie. Ez közelebb van az amerikai árhoz (199 dollár), mint az előző generációs iPhone esetén volt; akkor egy euró nagyjából egy dollárt "ért", most ennél 17 százalékkal többet, bár ez még mindig elmarad a valós árfolyamtól, ami szerint egy euró 1,55 dollárral egyenértékű (a cikk megírásakor; a mai árfolyam itt látható).

A 16 gigás modell ára 20 és 250 euró között fog ingadozni előfizetéstől függően.

Magyarországra is a T-Mobile fogja behozni az iPhone 3G-t, de hogy mikor, azt még nem jelentették be. Mindannyian kíváncsian várjuk, mennyibe fog kerülni a készülék, és milyen díjcsomagok lesznek hozzá.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://almahir.blog.hu/api/trackback/id/tr43524766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása